Már gyerekként vonzott a kreativitás és az alkotás utáni vágy. Felmenőim egytől egyig művész, és mester emberek voltak. Nagyon sokat köszönhetek édesapámnak, Hérics Nándor Munkácsy-díjas képzőművésznek. Az ő műtermében szívtam magamba az alkotás örömét, a manualitást és a munka iránti alázatot, hogy minden egyes tortából a lehető legtöbbet hozzam ki.
2005-ben végeztem a Gundel Károly Vendéglátóipari és Idegenforgalmi iskolában cukrászként, majd több neves étteremben, cukrászdában és szállodában gyűjtöttem tapasztalatot. Ahogy teltek az évek egyre jobban motivált az érzés, hogy szabadon dolgozhassak, azt csinálhassam amit igazán szeretnék. Elhatároztam, hogy egyszer megnyitom a saját egyedi cukrász műhelyemet, ahol külünleges torta kreációkat hozhatok létre.
Nem mondhatnám, hogy könnyű volt az út idáig, de minden pofonra, kudarcra és csalódásra is szükségem volt, hogy azzá váljak aki most vagyok. A sok alázatos munka pedig meghozta gyümölcsét, így 2018-ban megnyitottam a HÉRICS CAKE SHOP
cukrászműhelyt. Az alapkoncepcióm az volt, hogy elhatárolódjak a tömeggyártástól, és valami különlegeset, egyedit hozzak létre.
A Hérics Cake Shop cukrászainak az az elhivatottsága, hogy mosolyt csaljanak a megrendelők arcára, és a legnagyobb kreativitással, türelemmel készítsék a torta különlegességeket mindenki számára.
Munkáink során mindig a tökéletességre törekszünk, és szeretjük az extrém kihívásokat. Számunkra ez már nem csak cukrászat, hanem művészet is egyben.
Számos szobrászati és festészeti technikákat is alkalmazunk az exkluzív design és formatorták elkészítésénél. Minden egyes tortát személyre szabottan készítünk a megrendelőink számára.
Büszke vagyok rá, hogy a HÉRICS CAKE SHOP nem egy hagyományos cukrászda, hanem egy EGYEDI, KÉZMŰVES, LÁTVÁNY CUKRÁSZMŰHELY.